Hatalmas felelősség, ugyanakkor büszkeség és öröm számomra, hogy a több mint fél évszázados múltra visszatekintő Mátrametál Kft-t vezethetem. Az a tény, hogy az általunk gyártott környezetkímélő csomagolóanyagokkal jobbá és biztonságosabbá tehetjük a termékek piacon való megjelenését, arra ösztönöz minket, hogy partnereink körét tovább bővítsük, és minél magasabb szinten szolgáljuk ki őket.

Sikeres gazdálkodásunknak, és elkötelezett munkatársainknak köszönhetően, ez év elején lehetőségünk nyílt egy új üzletág, az alumínium nyomásos öntészet meghonosítására, amelytől a cég további töretlen fejlődését várjuk!

Szívügyünk az alumínium!

Lovas Ferenc

Ügyvezető igazgató

Ismerjen meg minket közelebbről

Szeretnénk, ha teljes képet kapna cégünk működéséről. Részletesebb információkért kérjük tekintse meg alábbi területeinket:

Vevőszolgálat

A Mátrametál Kft. alapítása óta különös figyelmet fordít ügyfelei kiszolgálására. Tisztában vagyunk azzal, hogy maga a tény, hogy jó terméket állítunk elő, nem elegendő a sikerhez! Ahhoz, hogy elégedett vevőket tudjunk magunk mellett, legalább annyira fontos a jó kiszolgálás is.

Minőségbiztosítás

A Mátrametál Kft. integrált irányítási rendszert – MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015 és HACCP – működtet és folyamatosan fejleszt az alumínium tubusok és alumínium aeroszol palackok fejlesztése, gyártása és forgalmazása érdekében.

Szállítás

A Mátrametál Kft. tisztában van azzal a ténnyel, hogy a szállítás rendkívüli szervezést és gondoskodást igényel. Ügyfeleinknek a termékünk és szolgáltatásunk minősége mellett, legalább olyan fontos, hogy biztonságban és határidőre megérkezzen a megrendelése.

Üzemeink

Aerosol

Az alumínium aeroszolos palackok évtizedek óta a kozmetikai-, a gyógyszeripar és a háztartásvegyipar népszerű csomagolóeszközei.

Tubus

Az alumínium tubus nélkülözhetetlen csomagolóeszköz az olyan kozmetikai, élelmiszer- és gyógyszeripari termékek számára.

Öntészet

Ez az öntészetnek egy speciális ága, amelynek során a többször használatos – olykor bonyolult kialakítású, mozgó magokkal ellátott – öntő formába egy belövő dugattyú segítségével.

Partnereink

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul.
Adatkezelési tájékoztató megtekintése

Írjon nekünk
a info@matrametal.hu e-mail címre közvetlenül eljuttatott levéllel lehetősége van kérdéseit, javaslatait a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzánk.

vagy hívjon bennünket ezen a számon

+3636 361 377