Aeroszol palackgyártás

A gyártási technológia

Palackjainkat és tubusainkat egyaránt hidegfolyatási technológiával állítjuk elő. A folyamatot képlékenyalakítási eljárásnak nevezzük. Az alakítás során, az előre legyártott alumínium tárcsát a 250-400t erő kifejtésével, hátrafolyatjuk az alakító szerszámok használatával. Így kialakul a kívánt keresztmetszet és forma, esetünkben a pohár alakú félkész termék. Ezen fázist követően a terméket méretre vágjuk, fémtisztára mossuk, belső lakkozzuk, alapozzuk, nyomattal (litográfiával) látjuk el, majd külső lakkozzuk, végül egy speciális eljárással kialakítjuk a váll és palack szájának formáját. A képlékeny alakító eljárás előnye, hogy rendkívül gazdaságos és -gyártás szempontjából- hatékony technológia. A folyatás leggyakoribb anyagai a különböző széntartalmú ötvözetlen és ötvözött acélok, réz, valamint alumínium. Vállalatunk az aeroszol palackok gyártásához 99,5% tisztaságú alumíniumot használ.

Aeroszol üzemünk éves kapacitása 85 millió darab aeroszol palack. Ezt a kapacitást 5 korszerű gyártósor biztosítja.

Az általunk alkalmazott nyomtatási eljárás napi szintű alkalmazása, rendkívül nagy szakértelmet és tapasztalatot igényel. Grafikus kollégáink által gondosan előkészített majd a vevőink által jóváhagyatott litográfiát, száraz ofszet eljárással visszük fel a termékekre. A gyártási folyamat ezen részét végző grafikus és nyomdász kollégáink egy része már több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Nagy részben nekik köszönhetjük vevőinknél elért magas elégedettségi indexünket.

A megrendelő igényeinek megfelelően a palackok készülhetnek 12, 15 vagy akár 18 bar nyomásállósággal, görgőzött vagy esztergált és simított peremkialakítással. Az alkalmazott belsőlakk lehet arany vagy pigmentált epoxy-phenol bázisú illetve myclofex. Alaplakkok közül színtelen, fehér, gyöngyház, csiszolat javítós, színezett alapok, míg a külsőlakkok közül fényes, matt, selyemmatt és soft touch lakk áll rendelkezésre.

Aeroszol palack termékskálánkat tekintve, megrendelőink a legkülönbözőbb váll- és fazonkialakítások közül válogathatnak. Legyen az íves, kúpos, alakos, vagy ezek egyedi kombinációja.

Méretskálánk a 25 mm-es átmérőjű palackoktól a 35 mm-es, 38 mm-es, 45 mm-es, 50 mm-es, és 53 mm-es aeroszol palackokig terjed.

A termékekkel kapcsolatos további információt ide kattintva talál.

Összefoglalásként elmondhatjuk, hogy az általunk gyártott Aeroszol palackok kiváló minősége, biztonságossága, valamint szemet gyönyörködtető megjelenései, garantálják ügyfeleink és nem utolsó sorban a fogyasztók rendkívül magas szintű elégedettségét.

Amennyiben kérdése van , írjon szakértőnknek: