Keressen fel minket, látogasson el hozzánk!

Keressen minket

Cím

3332 Sirok, Hrsz: 1002/7

GPS koordináták:

N: 47,906139 ; E: 20,206315

Telefonszám & e-mail cím

+3636 361 377
info@matrametal.hu

Közösségi média

Így jut el hozzánk legegyszerűbben autóval:

Budapest irányából az M3-as autópályán Nyíregyháza irányába haladva, a 90-es kilométernél lévő Nagyfüged/Ludas lehajtónál térjen le az autópályáról, majd haladjon tovább Ludas irányába. Ezt követően hajtson át a településen, majd a körforgalomnál hajtson ki az első kijáraton Miskolc irányába és hajtson rá a 3-as számú főútra. Itt haladjon tovább Kápolna település irányába kb. 14 kilométert. Kápolnán a település központjában található fix sebességmérő kapu elhagyása után, forduljon el balra Verpelét/Tófalu irányába. A főutat követve kb. 12 km után eléri Verpelétet. Verpeléten keresztül haladva, a vasúti átjárót követően kb. 100 méter megtétele után forduljon jobbra a Tarnaszentmária/Sirok irányába vezető útra. Haladjon keresztül Tarnaszentmária településen Sirok irányába. Sirok-Kőkútpuszta településre érve a központban lévő, Mátrametál Kft. táblával is jelölt kereszteződésben forduljon jobbra. Innen pedig további 3 kilométer megtétele után meg is érkezett vállalatunkhoz.

Eger városából Hajtson a Kisasszony temetőtől induló 24-es számú főútra, majd haladjon tovább Egerbaktán keresztül Sirok irányába, kb. 22 kilométert. Sirokra érkezve a faluközponttól, a balra lévő Sportcsarnokot elhagyva kb. 300 méterre, a Mátrametál Kft. táblával is jelölt kereszteződésben forduljon el balra, és haladjon tovább még kb. 4 kilométert. Ezen távolság megtételét követően meg is érkezett vállalatunkhoz.

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul.
Adatkezelési tájékoztató megtekintése

Írjon nekünk!

Az info@matrametal.hu e-mail címre közvetlenül eljuttatott levéllel lehetősége van kérdéseit, javaslatait a lehető leggyorsabban eljuttatni hozzánk,

vagy hívjon bennünket ezen a számon:

+3636 361 377