Minőségirányítás

A Mátrametál Kft. életében rendkívül fontos szerepet játszik a minőség, az innováció és fejlesztés. Ezért vállalatunk különös hangsúlyt fektet az integrált irányítási rendszerek, mint: MSZ EN ISO 9001 ;2015, MSZ EN ISO 14001:2015 és HACCP működtetésére. Üzletfilozófiánk a töretlen fejlődés és a kiemelt minőség biztosítása, ezért fejlesztjük szakembereink technológiai és minőségbiztosítási ismereteit ,aminek köszönhetően , alumínium tubusaink és aeroszol palackjaink minősége, valamint gyártásunk hatékonysága folyamatosan növekszik. Vezetőségünk minden intézkedésével arra törekszik, hogy a gazdaságos működés mellett minőségirányítás területen is megteremtsen minden olyan személyi és tárgyi feltételt, amelyek kellőképpen biztosítják partnereink és kollégáink elégedettségét, valamint jövőbe vetett bizalmát és hitét. Maximálisan hiszünk abban, hogy a minőségbiztosítási rendszerünk magas szinten történő működtetése és folyamatos fejlesztése elengedhetetlen cégünk fejlődéséhez.

Vállalatunk hisz abban a régi indián mondásban, miszerint „A földet nem apáinktól kaptuk, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön”. Ennek a mondásnak az üzenetét követve, már közel 20 éve sikeresen működtetünk környezetirányítási rendszert, valamint hatékony együttműködést valósítunk meg az érintett hatóságokkal, önkormányzatokkal és egyéb civil szervezetekkel. A Mátrametál Kft. megteszünk mindent, hogy környezetvédelmi szempontból, a gyártási folyamatban lévő kritikus pontokat beazonosítsuk és környezetszennyezés megelőzésére koncentráljunk.

Ennek tükrében folyamatosan vizsgáljuk meglévő technológiáinkat, szükség esetén újra gondoljuk és környezetvédelmi szempontból fejlesztjük folyamatainkat a szennyező anyagok kibocsájtásának csökkentése, valamint az újrahasznosítható anyagfelhasználás növelése érdekében. 
Cégünk számára fontos a környezetvédelem, ezért törekszünk beszállító partnereink kiválasztása során a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe venni.

Minőség-ellenőrzés

A minőség-ellenőrzés a termék vagy szolgáltatás egy vagy több jellemzőjének mérése, vizsgálata és az eredmény összehasonlítása az előírt követelményekkel az előírásoknak való megfelelőség meghatározása céljából.

A tevékenységi körünkből, a termékeink kiviteléből adódóan számtalan mérést végeznek munkavállalóink a gyártási folyamatok és a késztermékek ellenőrzése során. A sokrétű műszaki paraméter megbízható mérésének érdekében a mérőeszközöket előre meghatározott időszakonként a metrológiai végezettséggel rendelkező munkavállaló kalibrálja, illetve külső laboratóriumban felülvizsgáltatjuk. Munkavállalóink képzésének része – munkakörtől függően – a méréstechnikai alapok elsajátítása, valamint az egyes termékekhez tartozó specifikációk, műszaki átvételi feltételek alapos ismerete. Minden beérkezett alapanyagunk minőségellenőrzési folyamaton megy keresztül, biztosítva ezáltal is a megfelelő késztermék gyártását, valamint a gyártási folyamataink zavartalanságát.

Minőségügyi rendszerek

• MSZ EN ISO 9001: 2015
• MSZ EN ISO 14001: 2015
• HACCP (Tubus)
• Érvényesség 2020.05.19-ig

Tanúsítványaink + Minőség- és környezetpolitikai állás foglalásunk

Amennyiben kérdése van , írjon szakértőnknek: