Szállítás

A Mátrametál Kft. tisztában van azzal a ténnyel, hogy a szállítás rendkívüli szervezést és gondoskodást igényel. Ügyfeleinknek a termékünk és szolgáltatásunk minősége mellett, legalább olyan fontos, hogy biztonságban és határidőre megérkezzen a megrendelése. Ezért a szállítási folyamatainkra és annak koordinálására legalább olyan hangsúlyt fektetünk, mint termékeink és szolgáltatásaink minőségére. Vállalatunk a nyugat európai határoktól távol, Észak-Magyarországon, egy gyönyörű völgyben helyezkedik el. A távoli elhelyezkedés miatt tudjuk, hogy versenyképességünk megőrzéséhez, optimális szállítási feltételeket és megoldásokat szükséges biztosítanunk. Azon szempontok szerint alakítottuk ki szállítási folyamatainkat, hogy az újonnan bevezetett útdíjak és üzemanyagár növekedések mellett, ne veszítsük el versenyképességünket. Optimalizált megoldásainknak köszönhetően, a piacon megfigyelhető folyamatosan növekvő szállítási díjak ellenére, kedvező szállítási feltételeket tudunk nyújtani megrendelőink számára.

A kedvező feltételek kialakításáért olyan szállítmányozó partnerekkel dolgozunk, akik figyelembe veszik és megértik kihívásainkat, a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettségünket és megtesznek mindent azért, hogy piaci pozíciónkat a szállítási díj ne veszélyeztesse. Szállítmányozó partnereink megadnak minden olyan támogatást számunkra, amelyek segítségével növelni tudjuk partnereink vállalatunkba vetett bizalmát és fokozni tudjuk vevőink elégedettségét.

Szállítmányozási folyamataink szervezéséért és koordinálásáért felelős munkatársunk Betembuk Zaránd. Meggyőződésünk, hogy Zaránd mindent megtesz azért, hogy az elkészített termékek időre és biztonságban megérkezzenek a megrendelő célállomására.

Amennyiben szállítással kapcsolatos igénye vagy kérdése adódott, keresse kollegánkat bizalommal az alábbi elérhetőségen:

Betembuk Zaránd

Fuvarszervező