Vevőszolgálat

A Mátrametál Kft. alapítása óta különös figyelmet fordít ügyfelei kiszolgálására. Tisztában vagyunk azzal, hogy maga a tény, hogy jó terméket állítunk elő, nem elegendő a sikerhez! Ahhoz, hogy elégedett vevőket tudjunk magunk mellett, legalább annyira fontos a jó kiszolgálás is.

Ezért üzletfilozófiánk egyik alappillére, hogy partnereinket a legnagyobb odafigyeléssel és korrektséggel, kellő empátiával szolgáljuk ki. Ehhez párosul kollégáink kiváló nyelvtudása is. Beszélünk angolul és németül, ami biztosítja a folyékony nemzetközi kommunikációt, valamint kizárja a félreértéseket.

Fontos számunkra, hogy partnereink megbízható kezekben tudhassák rendeléseiket. Biztosak legyenek abban, hogy a leadott rendelés a kért minőségben és mennyiségben, az adott grafikával, a kért műszaki adatokkal, határidőre elkészül. Mivel a rendelésfelvételtől a gyártáson át a termék kézhezvételéig, számos megoldandó helyzet állhat fenn, vevőszolgálatunkat rendszeresen fejlesztjük. Munkatársaink szakértelme, rendszerismerete, széleskörű aktív nyelvtudása, elhivatottsága és nem utolsó sorban tapasztalata segít a vevői igények megvalósításában.

A 9 tagú vevőszolgálati csapatunk, vevő centrikus kiszolgálással, illedelmes kommunikációval, rendkívüli türelmességgel és segítőkész tanácsadással áll partnereink rendelkezésére. Munkatársaink nagy része, már több mint 10 éve a Mátrametál Kft. szolgálatában áll. Így a nem mindennapi tapasztalatokkal rendelkező kollégáink, hatékonyan tudnak hozzájárulni cégünk működéséhez, megbízóink magas szintű kezeléséhez és kiszolgálásához.

Munkatársaink gyártási, tervezési és kivitelezési tanácsokkal látják el megrendelőinket, hogy végül a megálmodott termék tökéletes mását kapják kézhez. Minden partnerünkhöz egyedi, dedikált vevőszolgálati referens tartozik, hogy a lehető legoptimálisabb kapcsolatot tudjuk kialakítani vevőinkkel. Referenseink sokrétű szolgáltatással állnak rendelkezésre, mint például: segédkeznek a rendelések és számlázások adminisztrációjában, szakmai tanácsokat adnak, kezelik a reklamációkat, valamint koordinálják a rendeléssel, grafikai előkészítéssel és gyártással kapcsolatos folyamatokat.

Szolgáltatásaink és termékeink magas minőségének köszönhető tény, hogy vevőink túlnyomó része, már több mint 10 éve a Mátrametált tartja első számú beszállítójának. Büszkék vagyunk rá, hogy partnereink napi szintű pozitív visszajelzésekkel is meghálálják munkánkat. Ez megerősít bennünket abban, hogy a Mátrametál Kft. fél évszázad után is sikeres úton halad és további erőt ad a vállalati fejlődéshez, valamint újabb céljaink eléréséhez.

Cégünk határozottan elkötelezte magát a vevő elégedettség iránt. Célunk, hogy megbízóink ne csupán a termék minőségével, a szolgáltatás minőségével is maradéktalanul elégedettek lehessenek! Vevőszolgálatunk nap mint nap az ügyfélélmény fenntartásáért és fokozásáért áll munkába!

Horváth Katalin

Kereskedelmi és vevőszolgálati igazgató

  +36 36 361 377 / 305

vevőszolgálati munkatársaink

Nagy Krisztina

Vevőszolgálati menedzser

  +36 36 361 377 / 312

Borostyán Judit

  +36 36 361 377 / 304

Kazai Angéla

  +36 36 361 377 / 306

Schmidt Márk

  +36 36 361 337 / 307

Szabó Gábor

Kiemelt ügyfél menedzser

  +36 36 361 337 / 310

Erdősné Fülöp Krisztina

  +36 36 361 377 / 309

Schwarczkopf Mónika

  +36 36 361 377 / 303

Penyaskó Tiborné

  +36 36 361 337 / 300